Sağlıklı ve Zinde Bir Hayatın Anahtarı: Site Yaşamı

Sağlıklı ve Zinde Bir Hayatın Anahtarı: Site Yaşamı

Şehir yaşamının koşuşturmasında spora zaman ayırabilen insan sayısı maalesef azalıyor. Akşam iş dönüşü spor salonuna gitmek, birçok kişi için kabus anlamına geliyor. Öte yandan sağlıklı olmak ve fit bir yaşam, şehirliler için yeni bir trend haline gelmeye başladı. Bunu göz önünde bulunduran İstanbul’un yeni konut projelerinin mimarları da, çareyi projelerine spor salonları ve alanları eklemekte buldu.

Son yıllarda inşa edilen sitelere bakıldığında, küçük de olsa spor salonu eklenmeye çalışıldığı görülüyor. Bu, hem orada ikamet edenleri spor salonu için ayrı bir bütçe ayırma derdinden kurtarıyor, hem de işten döndükten sonra oluşan üşengeçliği bir kenara bırakarak motive bir şekilde spora gitmelerini sağlıyor. Zaten sporun bir zorunluluk halinden çıkıp, yaşam tarzına dönüşmesi sürecindeki en kritik nokta, kişinin spora olan motivasyonu ve devam etme gücünü her gün kendinde bulabilmesidir.

İstanbul’un bu modern ve büyük sitelerindeki spor yapabileceğiniz tek alanlar spor salonları da değil. Basketbol sahası, futbol sahası, yüzme havuzu gibi alanlar da farklı spor dallarında sağlığınıza katkı yapabileceğiniz tesisler olarak karşınıza çıkıyor.

İstanbul Avrupa Yakası’nın giderek büyüyen ve gelişen merkezlerinden Bahçeşehir’deki Eston Şehir Mahallem, sakinlerine açık ve kapalı spor alanları ile hareketli ve sağlıkla dolu bir yaşam vaat ediyor. Eston Şehir Mahallem projesini, hem kendiniz hem de çocuğunuzun fiziksel ve ruhsal gelişimi için müthiş bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz.

Daha ayrıntılı bilgi için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin.

    E-Bülten Aboneliği

    E-bülten aboneliğimize üye olarak, kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

    Sosyal Medya